Societatea comerciala  CONFER GROUP SRL isi desfasoara  activitatea  principala  in sediul din Onesti, str. Calea Marasesti nr.33, judetul  Bacau, Romania, cod postal 601146,   e-mail: office@confergroup.ro,  tef/fax 0234 314858 / 0234315740.

Domenii  principale  de activitate :

  • constructii de cladiri
  • lucrari de geniu civil
  • lucrari speciale de constructii
  • lucrari de finisare
  • alte lucrari speciale de constructii

Pentru executia  lucrarilor de geniu civil , respectiv  lucrari  de constructii a cailor ferate de suprafata si subterane  / constructia de poduri si tuneluri CONFER GROUP SRL  detine  Autorizatie de Furnizor Feroviar si Agremente Tehnice Feroviare , emise  de Autoritatea Feroviara Romana  (A.F.E.R.).

CONFER GROUP SRL a implementat si mentine Sistemul de Management Calitate  si  Mediu in conformitate cu standardele  EN ISO 9001/2015,  EN ISO 14001/2015 certificate de catre  organismul de terta parte TUV Austria Cert GMBH .

Personalul calificat, logistica, managementul eficient sunt tot atatea calitati care ne-au  ajutat sa ne dezvoltam operand intr-un domeniu specializat in care detinem cunostintele necesare pentru a elabora in perioade scurte de timp oferte tehnico-financiare in termenii ceruti de beneficiari  si pentru a executa in totalitate un proiect cu seriozitatea conditiilor contractului de tip F.I.D.I.C. (International Federation of Consulting  Engineers)  si al normelor nationale / europene  de achizitie publica de lucrari si prestari de servicii.

In speranta ca cele mai sus prezentate au facut dovada avantajelor competitive ale SC CONFER GROUP SRL, asteptam sa primim cat mai curand vesti din partea dumneavoastra.